opener

Avtrekksskap laboratorie

Avtrekksskap laboratorie sertifisert i henhold til EN-14175. Dimensjoner 1200, 1500, 1800, 2100 x 900 x 2400H. Øvrige dimensjoner/spesialmål på forespørsel.

Benkeplate: keramisk, epoxy harpiks, HPL, Polypropylene, rustfritt stål, syrefast stål AISI, 916 melamin. Innervegger er av sponplater dekket med melamin-harpiks som standard. Alternativt kan de kles med keramikk, HPL, Polypropylene eller rustfritt stål.

Pulverlakkert metall rammeverk og høydejusterbare bein. Innovativ innvendig utførelse sikrer optimalt avtrekk fra arbeidsplate og skapet.  Aerodynamiske elementer rundt åpningen skaper laminær luftstrøm og hindrer skadelige gassutslipp.

Alle tilkoblinger i avtrekksskap laboratorie (vann, gass, trykkluft etc.) er plassert inntrukket på bakveggen av skapet. Kontrollventiler og elektriske stikk er plassert ergonomisk riktig under arbeidsbenken. Kummer er integrert i benkeplaten. Innvendig belysning. Sikkerhetsventil i toppen av skapet. Lukevindu i herdet glass. Løftemekanisme for lukevindu er basert på motvekt. Det stopper i hvilken som helst posisjon uten tilleggsanordning. Sikkerhetsstopp av glasset ved 500mm høyde. Sikkerhetssystem for å unngå at luken faller ned ved eventuelt kabel- eller strømbrudd.

Tilvalg, utførelse av underskap for laboratorieinnredning: skap for oppbevaring av glass, skap for oppbevaring av syrer og baser, skap for oppbevaring av brennbare stoffer i henhold til EN-14470-1 norm.

Alle skap leveres med lufting. Avtrekksskap laboratorie i laboratorieventilasjon har elektronisk styrt overvåkning av luftstrøm med indikatorer og alarm. Fargeskala indikerer hvis luftstrømmen er for lav/riktig/for høy. Alarm hvis luftstrømmen er for lav eller frontluken er åpen mer enn 500mm. På/av og lysbrytere i kontrollpanel.

VAV (variable air volume) system kan installers som et tilvalg. Det består av: Automatisk lukkeventil eller elektronisk styring av viftehastighet samt automatisk åpning og lukking av frontglass. Via en detektor lukkes glasset når skapet ikke er i bruk. Systemet sørger for betydelige energibesparelser. Supportive airflow system» kan installers som et tilvalg, det kan leveres i 3 utførelser:

  1. Luftstrøm ved arbeidsflatens frontareal.
  2. Luftstrøm ved arbeidsflatens frontareal og  vertikalt ved frontglassets sider.
  3. Luftstrøm ved arbeidsflatens frontareal, vertikalt ved frontglasset sider, samt ved frontglassets underkant.

Laboratorieprodukter fra Gastropartner

Med kvalitetsprodukter fra Europas ledende produsenter har vi som mål å levere kvalitetsutstyr og kostnadseffektive løsninger. Alt er produsert innefor EØS-området, og oppfyller bransjenormer for miljø og sikkerhet. Vi leverer innredninger i rustfritt/syrefast stål, HPL, corian/kompositt, glass, emalje, heltre. Standardmoduler eller produksjon etter beskrivelse/arkitekttegninger. Avtalekunder har tilgang til elektronisk servicebok tilpasset laboratorieprodukter med registrereing av servicehistorikk og database med instruksjoner og brukermanualer.