opener

Laboratorieinnredning

Vi tilbyr et bredt utvalg av laboratoriemøbler, laboratorieinnredning. Avtrekkshetter, laboratorie arbeidsbenker, vasker/kummer, oppbevaringsskap og andre møbler kan lages som standardenheter eller tilpasses individuelt etter kundens behov.

Produseres i rustfritt/syrefast stål, emalje eller HPL avhengig av kundens preferanser. Benkeplater og vasker kan velges fra et bredt spekter av materialer avhengig av kravene til kjemisk resistens.

laboratorieinnredning er testet i samsvar med EU-standarder og sertifisert i henhold til europeiske normer:

  • EN 14175 for avtrekkshetter,
  • EN 13150 for laboratoriebord,
  • EN 14727 for lagringsenheter,
  • EN 14470 for sikkerhetsskap.

Det velges nøye materialer for å oppfylle sikkerhetskravene til hver enkelt kunde. Arbeidsbenker med elektrisk hev- og senk, syrefast, HPL, rustfri. Standardmoduler eller skreddersøm etter kravspesifikasjon.

Laboratorieprodukter fra Gastropartner

Med kvalitetsprodukter fra Europas ledende produsenter har vi som mål å levere kvalitetsutstyr og kostnadseffektive løsninger. Alt er produsert innefor EØS-området, og oppfyller bransjenormer for miljø og sikkerhet. Vi leverer innredninger i rustfritt/syrefast stål, HPL, corian/kompositt, glass, emalje, heltre. Standardmoduler eller produksjon etter beskrivelse/arkitekttegninger. Avtalekunder har tilgang til elektronisk servicebok tilpasset laboratorieprodukter med registrereing av servicehistorikk og database med instruksjoner og brukermanualer.